"Γυναίκες γεννηθήκαμε..." Θεατρική παράσταση. Συμμετοχή του "Εργαστηρίου" στο 48ο Φεστιβάλ Ολύμπου


Το "Εργαστήριο Πολυτροπικών Δραστηριοτήτων" συμμετέχει στο 48ο Φεστιβάλ Ολύμπου οργανώνοντας το διήμερο δράσεων αγωγής στις τέχνες με τίτλο: «Λόγου και Τέχνης παίδευσις». Οι δράσεις του διημέρου θα είναι οι εξής:
Το Σάββατο 24 Αυγούστου 2019 και ώρες 10.00-13.00 στο Δημοτικό Σχολείο Βροντούς θα πραγματοποιηθεί «Βιωματικό εργαστήριο» με στόχο την άσκηση των παιδιών που συμμετέχουν στα εργαστήρια σε εξειδικευμένες πολυτροπικές και κιναισθητικές τεχνικές. Η συμμετοχή σε όσες και όσους θέλουν να παρακολουθήσουν το «Βιωματικό Εργαστήριο» είναι ελεύθερη.
Την Κυριακή 25 Αυγούστου 2019, ώρα 21.00 στο Αρχαίο Θέατρο του Δίου οι έφηβες και οι έφηβοι του «Εργαστηρίου» θα παρουσιάσουν τη θεατρική παράσταση «Γυναίκες γεννηθήκαμε…». Η παράσταση αποτελεί σύνθεση παλαιότερων και σύγχρονων θεατρικών κειμένων με αφηγηματικό νήμα τη γυναίκα. Μυθικές και ιστορικές μορφές γυναικών, όπως η Ελένη, η Καλυψώ, η Κίρκη, η Μαρί Κιουρί και η Λυσιστράτη αναπαριστώνται, ως αρχετυπικά σύμβολα των διαχρονικών και των συγχρονικών ρόλων της γυναίκας.










Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΧΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΛΕΤΕΣ ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΜΠΑΡΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΟΚΟΚΟ | COLOR PALLETES INSPIRED BY BAROQUE AND ROCOCO ART | ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 4 \ DESIGN \ ΠΟΛΥΤΡΟΠΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ 37 | MULTIMODAL TEXTS 37