Την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 7.30 στο Πνευματικό Κέντρο «Ο Άγιος Φώτιος» στο πλαίσιο των "Φωτίων 2020" το «Εργαστήριο Πολυτροπικών Δραστηριοτήτων» του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου θα παρουσιάσει τη θεατρική παράσταση: «Γυναίκες γεννηθήκαμε…».

Η θεατρική παράσταση «Γυναίκες γεννηθήκαμε…» ήταν το αποτέλεσμα ετήσιας έρευνας-δράσης των εφήβων του «Εργαστηρίου Πολυτροπικών Δραστηριοτήτων" του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου (ΟΡ.ΦΕ.Ο) με θέμα το αξιακό, πνευματικό και πολιτισμικό νόημα της γυναικείας ταυτότητας. Τα εκπαιδευτικά ερωτήματα που τέθηκαν είχαν ως στόχο να ευαισθητοποιήσουν και να αφυπνίσουν τα παιδιά στον τρόπο με τον οποίο διαμορφώνεται σήμερα μέσα από την τεχνολογία, την κατανάλωση και την οπτικοακουστική επικοινωνία η γυναικεία ταυτότητα και να τα κινητοποιήσουν στην ανάληψη εθνογραφικών και καλλιτεχνικών δράσεων.







Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΧΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΛΕΤΕΣ ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΜΠΑΡΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΟΚΟΚΟ | COLOR PALLETES INSPIRED BY BAROQUE AND ROCOCO ART | ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 4 \ DESIGN \ ΠΟΛΥΤΡΟΠΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ 37 | MULTIMODAL TEXTS 37