ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ GRIECHENLAND ZEITUNG ΓΙΑ ΤΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ «ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΟΛΥΤΡΟΠΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ»

Στην εφημερίδα Griechenland Zeitung (793/29-9-2021, σελ. 7) δημοσιεύτηκε είδηση σχετικά με τα πενήντα χρόνια του Φεστιβάλ Ολύμπου στην οποία γίνεται ειδική αναφορά στη φετινή παρουσία του «Εργαστηρίου Πολυτροπικών Δραστηριοτήτων». Ο αρθρογράφος και φίλος του Φεστιβάλ Jürgen Weidner εκτός των άλλων αναφέρεται με επαινετικά σχόλια στην εγκατάσταση του «Εργαστηρίου» στον τρίτο όροφο του «Κέντρου Τεχνών Εννέα Μούσες» (αρχοντικού Τσαλόπουλου) και στη θεατρική παράσταση «Άστραψε ξάφνου φως» την οποία χαρακτηρίζει «επαγγελματική» παρά το νεαρό της ηλικίας των ηθοποιών. Παράλληλα συμπεραίνει ότι η φετινή καλλιτεχνική συμμετοχή του «Εργαστηρίου» αποδεικνύει ότι το μέλλον του Φεστιβάλ μπορεί να βασίζεται στην επόμενη γενιά.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΧΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΛΕΤΕΣ ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΜΠΑΡΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΟΚΟΚΟ | COLOR PALLETES INSPIRED BY BAROQUE AND ROCOCO ART | ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 4 \ DESIGN \ ΠΟΛΥΤΡΟΠΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ 37 | MULTIMODAL TEXTS 37