«ΣΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ» | ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

 

Η ελεημοσύνη, όπως ακούμε από μικρά παιδιά, δεν είναι μόνο ένα χρηματικό ποσό που δίνουν επιφανειακά για τη «δόξα» οι μεγάλοι, αλλά και οι μικρές απλές πράξεις αλληλοβοήθειας στην καθημερινότητά μας. Ο μικρός Θωμάς γκρίνιαζε στους γονείς του καθώς ήθελε να πάει στις κούνιες, αλλά εκείνοι έβρισκαν συνεχώς δικαιολογίες. Όταν η Κωνσταντίνα του είπε πως θα τον πάει εκείνος έλαμψε και έτρεχε από χαρά. Η αθώα ψυχή των μικρών παιδιών δεν έχει ανάγκη τα χρήματα και τα υλικά αγαθά για να είναι ευτυχισμένη , ακόμη κι αν όλα γύρω τους από τη στιγμή που γεννιούνται οδηγούν σε αυτό. Τους αρκεί ένα μικρό παιχνίδι και «ένα σπρώξιμο στην κούνια» για να νιώσουν χαρούμενα και να σε ευχαριστούν για το υπόλοιπο της ημέρας.
Σχόλια και φωτογραφία της Έλενας Κορινιώτη με αφορμή τα «Σπόλια 5: Περί φιλίας». Η φωτογραφία τραβήχτηκε στις 27/11/2022 και ώρα 11:49 στο Λουτράκι Αριδαίας.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΧΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΛΕΤΕΣ ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΜΠΑΡΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΟΚΟΚΟ | COLOR PALLETES INSPIRED BY BAROQUE AND ROCOCO ART | ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 4 \ DESIGN \ ΠΟΛΥΤΡΟΠΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ 37 | MULTIMODAL TEXTS 37